Skip to main content

My First offshore book

My first offshore book heb ik in opdracht gemaakt van Atlas Professionals; een uitzendorganisatie voor de offshore industrie. Zij wilden een relatiegeschenk voor hun uitzendpersoneel in de vorm van een prenten zoekboek voor jonge kinderen zodat deze op speelse wijze het werk van (een van hun) ouders leren kennen. Door de verschillende thema’s uit de offshore industrie te illustreren (zonder tekst) kunnen kinderen een kijkje nemen in de haven, in de machinekamer, aan boord, in de bestuurskamer, bij het dreggen en op de boortorens en nog veel meer..Een heel leuke en uitdagende opdracht om de industriële thema’s aantrekkelijk voor kinderen weer te geven. Het boek is 24,5 breed bij 30 hoog gedrukt op hard glanzend karton. Het is een bijzonder boek geworden en hopelijk goed voor veel kijkplezier.

Kinderyoga doe, spel en kleurboek “Krul als een cobra”

Mijn kinderyoga doe, spel en kleurboek “Krul als een cobra” is begin dit jaar (2019) uitgekomen! Hij is gepubliceerd door uitgeverij Panta rhei uit Noordwijk. Dat was een feestje waard. Het is een erg mooi, leuk en leerzaam yogaboek geworden voor kinderen & ouders /begeleiders boordevol tips, oefeningen, spelletjes, en gedichten met maar liefst 200 pagina’s. Alle illustraties (en het zijn er veel!) kunnen ingekleurd worden, dus je kunt er je “eigen” boek van maken. Verkrijgbaar bij alle grotere (online)boekenwinkels  (bijvoorbeeld Bol.com) & bij mij te bestellen (via mail) voor €14,50 (excl. verzendkosten)

Illustraties voor dans & kunstproject basisschool Aerdenhout 2016

Voor een leuk multi-disciplinair kunstproject (dans en kunst) dat ik ontwikkeld heb voor de onderbouw van SAB school in Aerdenhout zijn dit een aantal van de bijbehorende illustraties.  Dit project bestond uit een aantal dans en beeldende lessen en leidde tot drie grote kunstwerken (door de kinderen zelf gemaakt) die buiten op het speelplein aan de muur hangen.  Onderstaande illustraties zijn begeleidend materiaal voor de danslessen.

Artikel in stadsglossy HRLM in het kader van deelnemers aan de Kunstlijn Vijfhoek 2015

Flyer groepsexpositie  in kop van WAZ,  Wijk aan zee.